Barnebok søker testlesere

Tusen takk til alle som meldte seg! Behovet for testlesere er dekka for denne gang, men anledningen byr seg nok igjen.Vips var førsteutkastet «ferdig». Jeg svever fortsatt i den der «jeg har fullført noe som er bra»-tåka. Så før jeg impulsivt sender det av gårde til forlag, vil jeg gjerne teste ut manuset.

Derfor søker jeg først og fremst foreldre med barn på 5-6 år. Jeg ser for meg at det blir ei billedbok, men det kan være vanskelig å få aldersgruppa tilstrekkelig interessert så lenge bildene mangler. Jeg gjør likevel et forsøk. Erfarne barneboklesere i andre aldersgrupper kan også gjerne ta kontakt.

Historien handler om en gutt som snart skal begynne på skolen og opplever store forandringer på hjemmebane. Jeg håper at jeg har klart å ta hans perspektiv, at språket er tilstrekkelig enkelt og at handlingen virker troverdig.

3 tanker på “Barnebok søker testlesere

  1. Er en bestemor med 5 barnebarn mellom 4 og 10 brukbar? I så fall melder jeg meg. Og jeg har jobbet som forlagskonsulent i en fjern fortid.

  2. Supert! Da har du fått manuset på e-post.

    Jeg har nå, via ulike kanaler, fått de testleserne jeg trenger i denne omgang. Tusen takk alle sammen!

  3. Er det noen mulighet for at jeg kan lese gjennom manuset selv om du ikke trenger flere til det? Kidsa jeg passer 5 dager i uka(6 og 8 år) er ferdige med Harry Potter-bøkene, og noe helt annet hadde jo ikke skada

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s