Sjeldent stilte spørsmål – anbudsrunde

Jeg lurer på om jeg har fått for lite oppmerksomhet i det siste? I alle fall føler jeg en ustyrlig trang til å intervjue meg selv. Men siden det skorter litt på fantasien trenger jeg hjelp! Så; kjære leser; hvilket interessant spørsmål klarer du å vri ut av hjernen din i dag?

Kommentarfeltet er herved åpnet:

7 tanker på “Sjeldent stilte spørsmål – anbudsrunde

 1. Luca: Hvis dere ikke har så store krav kan vi si på onsdag? Passer bra siden jeg har bursdag da. Har en vag følelse av sånt er noe man skal feire, uten at jeg synes det virker særlig rasjonelt. Men fest er fest 🙂

  Stein: Tror ikke det. Har sett ei veldig uferdig liste på Gaysir et sted. Du vet jo om noen, så kanskje vi kan begynne å samle her hos meg? Hvis jeg f.eks. får legge ut teksten du skreiv til Skråskrift for ei stund sia? Da blir du en slags gjesteblogger. Og jeg kan lage innlegg hver gang jeg kommer over noe og lage en egen kategori, slik at det er lett å holde styr på.

  • Legg gjerne ut artikkelen min. Vet du om Kari Folvik har oversikt? Hun fikk jo pris i år for blant annet arbeidet sitt med skeiv litteratur.

   • Det er noe translitteratur på skeivbok.no, men det finnes mye mer. Noen eksempler på skjønnlitteratur er Bernt Eggens Bastard og romanen Middlesex av Jeffrey Eugenides.
    Innen sakprosa kommer vi ikke utenom bøkene til Esben Esther Pirrelli Benestad og Elsa Almås, både læreboka «Sexologi i praksis» og den mer populærevitenskapelige «Kjønn i bevegelse». Vi må heller ikke glemme «Human Rights and Gender Identity», utgitt av Europarådet i 2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s