Backlash!

I sommer skrev jeg om Regjeringens handlingsplan for LHBT. Den var et stort skritt fremover, ettersom T-en ble inkludert. Nå har LFTS klart å få spsifisert unntak for transseksuelle fra rettighetene i planen, uten at dette har fått noen oppmerksomhet overhode. Regjeringen har altså fratatt en gruppe mennesker rettigheter etter påtrykk fra en organisasjon som påstår seg å representere samme gruppe. Det absurde i situasjonen burde vise at det er på høy tid at LFTS får konkurranse og at vi andre får muligheten til å bli hørt i slike sammenhenger.

5 tanker på “Backlash!

  1. Tilbaketråkk: “Om du möter en nynazist på gatan, inte frågar hen om du är transvestit eller transsexuell” « trollhare

  2. Dessverre ser det ut til at LFTS’ iver etter å defineres som noe annet enn homser, lesber, bier og transer gjør at de også insisterer på å få penger fra en annen pengesekk. Når det er sagt, så har forsåvidt regjeringa delvis lagt opp denne fella ved å bruke betegnelsen transperson, som de burde visst at LFTS overhodet ikke klarer å identifisere seg med. Det overrasker meg til stadighet hvordan beslutninger foretas uten å snakke med de de angivelig skal gjelde. Et annet hovedproblem her er vel også at FPE-Norge i så liten grad er politisk – ellers kunne denn organisasjonen fått alle organisasjonskronene LFTS nå går glipp av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s