Godt nytt år!

Jeg vil ønske alle lesere et godt nytt år og håper 2009 blir bedre enn 2008 for oss alle sammen!

Nyttårsforsetter har jeg aldri vært særlig opptatt av. Det kan skyldes at jeg tross alt er ganske fornøyd med de delene av livet mitt jeg har kontroll over selv. Jeg liker å røyke, liker ikke sunn mat og synes stort sett at jeg er en helt grei person. Selvsagt skulle jeg ønske at jeg hadde mer struktur, men ettersom jeg mangler en del selvdisiplin er det vanskelig å gjennomføre. Dessuten er jeg lat og mistrives med å mislykkes, så noen særlig øvelse i selvdisiplin vil neppe skje i 2009 heller.

Planer og håp for det nye året mangler det derimot ikke på. Jeg håper 2009 blir året da jeg kommer videre på veien mot kirurgien som vil gjøre det enklere å leve i denne kroppen. Og jeg har ikke tenkt å sitte og vente på at det skal skje av seg selv. Jeg vil dessuten kjempe for at de som kommer etter meg skal slippe de unødvendige prøvelsene jeg har vært gjennom.

Jeg flytter om få dager til Oslo og gleder meg. Nye begynnelser har alltid virka fristende. Helt fra jeg sa ja til å forlate gode venner og et miljø jeg trivdes i i Bergen da jeg var 11, har jeg tenkt mer på det som ligger foran meg enn det jeg forlater. Som i det nevnte eksempelet har det ikke alltid vært noen forandring til det bedre. Likevel fortsetter jeg fordi det er den eneste måten jeg vet om som bringer meg fremover i livet.

Når jeg forteller at jeg skal flytte, får jeg ofte spørsmål om hva jeg skal gjøre i Oslo. Gjøre i betydningen jobb. Det tar jeg som det kommer. Jeg håper bare at jeg på en eller annen måte vil klare meg økonomisk. Heldigvis har jeg mamma som sikkerhetsnett. Jeg er priviligert, men forhåpentligvis ikke altfor bortskjemt.

I tillegg vil jeg selvsagt fortsette å skrive. Hvor langt jeg kommer er avhengig av økonomien. Får jeg kunstnerstipend, vil jeg klare meg godt og få skrevet mye. Hvis ikke er det ganske usikkert.

Den som lever får se hva 2009 inneholder. Og leve gjør jeg faktisk, utrolig, men sant. Når jeg har overlevd 2008, vil jeg overleve alt.

1 tanke på “Godt nytt år!

  1. Lykke til med skrivinga videre Tarald!
    Regner ganske sikkert med at det kommer flere bøker fra din hånd etterhvert.

    Nyttårshilsen fra Irene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s