Gravide menn og selvjustis blant transseksuelle – gjesteinnlegg

Med tillatelse fra Linderholm har jeg æren av å presentere et innlegg han skrev i en opphetet debatt om Thomas Beattie på et FtM-forum:

Det här idiotiska tjattrandet om att «alla ur en viss grupp måste bete sig som JAG för annars ger de MIG dåligt rykte och det är ju JAG som är idealet» får mig att KRÄKAS.

Det är så egofixerat och självhyllande att man nästan kan svimma.

Ingen människa ansvarar för vad en annan människa gör. Det är som om minoritetsgrupper inte fattar detta enkla faktum att varje människa är en individ som svarar för SINA EGNA handlingar, inte någon annans.

I Tensta heter det att «invandrarungdomar som klottrar» förstör för «alla andra invandrare».

(för det är ju blattebarnens fel att invandrare diskrimineras, verkligen)

Bland svenskamerikaner heter det att svenskar ger dem dåligt rykte för att «vi» är så hemskt queer- och sex-liberala och vill tillåta bögerier i kyrkan.

(för alla svenskar är ju radikalfascistoidqueera?)

Bland straightposingbögarna heter det att fjollorna «förstör» för machogaysen som ju bara vill vara «vanliga killar».

(för fjollorna VÄLJER ju att vara fjolliga bara för att jävlas med de mer maskulina (=BÄTTRE) bögarna)

Och bland transsexuella så heter det visst att de som är mindre stereotypa machomän eller femmekvinnor FÖRSTÖR och GER DÅLIGT RYKTE åt de andra (läs «de BÄTTRE» och «de MER ÄKTA» transsexuella).

Kan ni inte erkänna att det hela egentligen handlar om att ni inte vill förstå att det finns folk som inte är identiska med er själva, och därför kan göra andra val? Kan ni inte bara erkänna att det ni vill är att slippa konfronteras med verkligheten, så att ni kan få fortsätta sprida er egen propaganda om hur «riktiga» transsexuella är och skall vara, för att det blir så mycket lättare för er då?

Även i mycket små minoritetsgrupper så finns det olika sätt att vara. Ingenting – ingenting – INGENTING kommer någonsin bli bättre av en fascistisk likriktning, för fördomarna fanns redan innan.

Homohatet uppstod inte när den fjolligaste fjollan skuttade fram och deltog i den första pridefestivalen.

Förtrycket av svarta i USA började inte när medborgarrättsrörelsen drog igång, och hävdade att en svart person är människa precis som en vit person, och därför ska ha samma rättigheter.

Och transhatet började inte med Thomas Beatie. Föraktet mot könsöverskridare började inte med att det kom en transperson som inte var tillräckligt MACHOMANLIG eller FEMMEKVINNLIG. Könsöverskridare avskys eftersom de genom sin existens vrålar att kejsaren är naken om en av de största och äldsta grundstenarna i samhällsstrukturen.

Drar vi jämförelsen till funktionshinder så blir den såhär:

«Ja asså, jag tycker ju att utvecklingsstörda, gravt CP-skadade personer ska gå och gömma sig i en jordkällare, för om de visar sig så kommer folk tro att ALLA CP-skadade är utvecklingsstörda, och det är ju inte JAG som bara är LITE CP-skadad. Och jag vill ju visa att jag är PRECIS som alla andra, och det blir MYCKET lättare om jag låtsas som att inga andra CPn finns! Jag är inte utvecklingsstörd, och det är så man SKA vara. Om man är utvecklingsstörd är man en undermänniska, och det är inte jag.»

Det är RUBBAT att resonera så. Man försöker desperat accepteras bland de «normala», genom att bli en av dem som spottar nedåt. Tyvärr kommer de «normala» inte acceptera en ändå. En som spottar nedåt och slickar uppåt kommer nämligen aldrig avancera från den positionen, eftersom den är så bekväm för den som blir rövslickad. Och rövslickaren/nedspottaren belönas ju i denna roll, så det kan nog vara bekvämt för henom med.

Själv tycker jag att de som bara avviker lite från Den Heliga Normen ska vara FÖRBANNAT…

Det føles veldig bra når noen andre formulerer det jeg har tenkt. Takk, Linderholm!

1 tanke på “Gravide menn og selvjustis blant transseksuelle – gjesteinnlegg

  1. Jag var nära att be honom om lov att citera det jag med, för det är SÅ JÄVLA KLOCKRENT. Vilket iofs det brukar vara när han är i farten…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s