Pupper

Det har gått en debatt i Sverige om kvinners (og i utkanten av diskusjonen; FTMs) rett til å ikke skjule sine pupper. En av dem som har skrevet om dette er Johnny Scharonne 

Det de fleste ikke vet er at pupper faktisk er et kjønnsorgan. De fleste stusser når jeg sier det, for man tror jo vanligvis at et kjønnsorgan er et organ man kan bruke til forplantning. Jeg vet ikke om jeg lo eller så ut som et spørsmålstegn første gang jeg fikk beskjed om at det er slik GID-klinikken definerer det. Og som alle vet er deres ord lov.

Jeg synes det er på tide at befolkninga opplyses om dette enkle faktum: Pupper er kjønnsorganer.

Hvis ikke kunne man risikere at folk selv fikk bestemme hva man ville gjøre med dem, spsielt fjerne dem. Huttetu, for et kaos det ville blitt! Vi lever i et samfunn der kjønnsorganer er hellige, i alle fall det mannlige. Feminisme går for en stor del ut på å gjøre det kvinnelige kjønnsorganet like hellig, og GID-klinikken må vel være et slags utopia i så måte. Ikke bare er det forbudt å røre sitt kjønnsorgan med skarpe gjenstander, de har altså også utvida den gjengse oppfatninga av hva som kan defineres som kjønnsorgan.

Hvis jeg hadde lidd av paranoia i stedet for udiagnostisert transseksualisme, ville jeg sikkert vært redd for at de skulle erklære hele den jævla kvinnekroppen for statlig territorium, omtrent slik det var før abortloven kom.

5 tanker på “Pupper

  1. Tilbaketråkk: Funny Videos

  2. Kvinner (og menn) som IKKE opplever seksuell glede av brystene sine går glipp av noe stort.
    Men kjønnsorgan? Tja…

  3. Det har egentlig ikke gjort meg så mye å ikke ha hatt direkte seksuell glede av puppene mine. En del andre har nemlig hatt stor glede av dem, så dermed har jeg fått det også, indirekte. Nå er jeg imidlertid ferdig med dem for godt. De er bare i veien, og hvis noen absolutt skal ha pupper å klå på får de skaffe dem selv!

    Det slo meg nettopp at GID-klinikken må definere det som at kvinnekropper er utstyrt med TO kjønnsorganer. Implikasjonene av det virker i øyeblikket helt uendelige. Kan ikke du tegne det, Johnny?

    Dette må da være kjønnsdiskriminering av menn? Hvorfor får ikke de to kjønnsorganer?

  4. Tilbaketråkk: Pupper er kjønnsorgan - del2 « Framandkar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s