Homofile barneTV-helter

Polens Barneombud mistenker teletubbien Tinky Winky for å være homofil. Som en del har fått med seg er ikke det populært i landet hvor man vil forby homofili ved bl.a. å sparke homofile og homovennlige lærere. Nå er ikke det polske barneombudet den første som har denne mistanken. Den har tidligere kommet fra ultrakonservativt, såkalt kristent hold i USA. I den forbindelse har noen studert Tinky Winky som transkjønna (MTF selvsagt).

image29

En som derimot har fått bemerkelsesverdig lite oppmerksomhet for sin skeivhet er Kaptein Sabeltann.

image30image31

Her har man en fyr som bruker sminke, liker klær med frynser og gull, går i strømpebukse og sko med hæl, omgir seg kun med en samling outrerte mannfolk og har et nært forhold til en fyr kalt Langemann. Dessuten er alle historiene om Sabeltann nærmest for musikaler å regne – en typisk homo-sjanger. Trenger jeg si mer?
Kaptein Sabeltann er homo!
Ikke bare det, men skurkene er heller ikke spesielt streite. Maga Kahn er en pysete fyr som liker tecnomusikk og er like pyntesjuk som Sabeltann selv. Dessuten henger han mye med Sirikit – en typisk faghag. Greven av Gral er strengt tatt Sabeltann-universets flotteste fyr med et ganske så feminint kroppsspråk. Synd det ikke fins bilder av ham på nett. Selvsagt digger jeg Kaptein Sabeltann!

1 tanke på “Homofile barneTV-helter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s